Wednesday, April 28, 2010

lawak tragis si dhiya

yesterday night,masa tu aku tgh iron baju kejer,tetiba dhiya dtg nangis2 terus peluk aku...nangis yg horror punya.'mama...mama....papa dah ninggaaallll....'.pastu aku mcm tak brapa clear,tya balik,'apa?'....'mama...papa dah ninggal dah....' aku ni nk tergelak pun ada dgn lawak tragis anak aku nih....pastu aku kate balik kt dia...'dah tu yg tgh dok layan facebook tu sapa?hantu???' pastu dhiya pun tgk papa then papa buat2 mcm muka hantu tu...pastu dhiya pun gelak...DRAMAQUEEN tak anak aku????blh pengsan wooo mcm ni....

p/s:semlm balik je umah,dhiya terus tuntut FISH yg dia pesan aku beli kt KL...adoiiiaiii...mana nk cekau fish pulak dah...

2 yg dah komen:

Ad said...

mana lah dia blaja berdrama macam tu ni...aku rasa pengaruh TV lah...anak ko ni leh jadi pelakon terbaik ni...

Kancilbiru said...

ko beli ja ikan termenung bagi kat dhiya...hehe

Related Posts with Thumbnails