Thursday, April 15, 2010

Favourite food of the month...


nyumi nyumi nyummmm....sedap giler yong tau foo tepi jalan ni....pakcik ni jual dekat je dgn rumah aku, kt lori je...tp sedap btol...dah brapa kali dlm sebulan ni asyik menjadi pegunjung setia lori ni =D . tapi pakcik ni kate dia tak jual setiap hari sbb kate pakcik ni " my assistant kosong..."., skeeping english pakcik tu kt aku...'kosong' tu maksud pakcik tu ialah tak de ID lah...o0o0o0o0ooo000...baru pahammm...

pastu, papa pun dah tau...klu ayat aku tu somethg like this.."pa, apa kate kite singgah beli yong tau foo.....?sian kt papa nt, mlm2 lapa...." tapi, papa pun tau, actually MAMA yg NAK.....thihehehehehehe.....so,klu mkn pun, papa sure mkn tak abis sbb papa tau aku nk mkn byk ....kekekeke....layannnnnnnn

0 yg dah komen:

Related Posts with Thumbnails