Thursday, April 29, 2010

an evening with niza...again

that evening,aku tertinggal kunci umah daaa....mcm mana nk masuk umah..then niza ajak la teman dia pi Plaza Masalam sbb dia nk pi watson (actually nk tgk SimplySiti). smp2 je depan muka pintu watson tu dah terpampang muka Siti...kaunter depan skali kaunter alat2 mekap SimplySiti. Punyalah laku agaknya,byk yg dah kosong and tester pun dah nmpk buruk...mebi terlalu ramai org yg sental...tak ketinggalan la kwn aku si niza...dia menyental pipi dia dgn blusher SimplySiti...walaupun menyental pki tester yg dah buruk,tp cantek la pipi hang niza (time tu je lah ok...)pink2 ala2 natural gitu...(pasni sure pi beli).So sejak dah jd blogger,apa lg,kena lah snap.bak kate eliss,pe barang jd blogger telefon camera tak bwk...(eliss n niza ni kiranya idola aku lah dlm berblogging....upsss!tidak dilupakan redmummy)

3 yg dah komen:

Kancilbiru said...

uii idola la sangat...malu ai. rugi tak amik gambaq aku pp merah. pasni nak p beli la.

mama_izz said...

agak2 tokey ni pakai tak product dia...hihi

mama_izz said...

agak2 tokey pakai tak produk dia?? ~huhu

Related Posts with Thumbnails