Friday, April 23, 2010

an evening with niza

that evening,aku ajak niza pi beli yong tau foo sbg pengeras naik keter dia...tok bomoh lain kali baik tukar pengeras kepada yong tau foo sbb mmg terbaik wok yong tau foo pakcik ni...niza punya la tak sabaq nk beli,tgk je la dia park mcm mana.....


womannnn.....plet keter dihitamkan nt org amik bt nombor ekoq plak...ha,ni lah tuan punya keter yg park gitu....


ni pulak mknan yang kitorg nanti2 kan....

4 yg dah komen:

Kancilbiru said...

yong tau fu tu memang terbaik dari ladang ah...ko pun terbaik suraya, baru aku tumpang tak sampai 100km dah kasi upah...kalau camni hari2 pun boleh...hahahaha....gurau ja..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bila mau belanja aku?

mamasue said...

tunggu demo tumpe kan kawe

iela said...

huhu..yong tau fuuuuu..

Related Posts with Thumbnails