Wednesday, April 28, 2010

dhiya ngigau...

this morning, I would say,really really early in the morning, dhiya ni tak tau la nk kate ngigau ke atau pun dia antara mimpi ke realiti...dlm kul 5am,dia duduk,letak tgn dia kt telinga aku then dia kate,'mama...mama...abg hakim telefon' (abg hakim tu ialah sepupu dhiya).yg aku pulak tgh syok tidoq,nk tercabut jantung. awat ni,biar betul dhiya ni dh bgn ka dr td?pastu dia dok letak lg tgn dia kt telinga aku suh aku jwb call dr abg hakim tu...so aku pun tgk laki aku dok tidoq lg,aku jawab'ello,abg akim,mama sue tgh tido ni ok....'.pastu dhiya nyampuk,'mama,kem salam kt mama erni...'(mama erni tu ialah mama abg akim ni).so aku pun sempat la ckp,'abg akim,kem slm kt mama erni eh...byeee'.pastu aku pas balik tgn dhiya,dhiya pun ckp,'emmmm...' pastu sambung tidoq....adoiiii...legaaaaaa.....apa pulak la mimpi mlm ni.....sib baik tak da darah tinggi....

2 yg dah komen:

Ad said...

alahai...lawaknya citer mama suraya ni....terpaksa lah layan mimpi dhiya eh...kih kih kih...kua air mata aku gelakkan story ko ni...

Kancilbiru said...

lawak la anak hang ni...dia buat waktu siang sampai tbwk2 dalam mimpi u..hehe

Related Posts with Thumbnails