Friday, March 14, 2014

medina and rokok

medina: mama, ni ape ni???
mama: tu untuk api rokok...adik suka rokok tak?
medina: taaaaakkkk.....
mama: sebab apa adik tak suke rokok....? sebab rokok HA....(ingat dia nam sambung RAM...tapi dia sambung....)
medina: BIIIISSSS.......
mama: =)







 
src

Monday, February 24, 2014

[Tupperware Lovers] Violetta Lunch Set

Get this while stock last!!!
PM for best price...


Tupperware Lovers

Jom kite cuci mata...
sapa-sapa nak order, PM je...mamasue akan bg special price
sesiapa yang nak kutu-kan barang-barang tupperware pun boleh...nanti kita cari orang utk cukupkan corrum...
alang-alang dah beli mahal2, boleh jadi ahli terus...lagi banyak bonus lain yg blh dapat...
http://e-tupperware-online.blogspot.com/



















mana-mana item yg murah bulan ni, takkan sama offernya dgn bulan akan datang...
jadi, mana2 yg berkenan tu, jgn tunggu2 lg...bulan depan belum tentu offer bagi item yang sama....
PM  mamasue @ 012 624 2949

Wednesday, February 12, 2014

akal di lutut atau lebih bawah lagi...

gambar ni mamasue snap dr tingkap atas bilik...
mlm tu mamasue balik kerja mcm biasa....elok je smp depan rumah....aiihhh?sapanye keter ni???
betul kan ni umah sendiri? dah tu keter sapa yg park mcm rumah dia ni?
hon punya hon punya hon...tak kluar2 pun owner keter ni
darah dah menyirap ni
U REALLY MAKE BY BLOOD GO UPSTAIRS NI!
mamasue ckp kt papa, kite block je keter dia...biar dia tak blh kluarkan keter tu tanpa panggil kita
mamasue tya2 pd jiran sebelah, jiran kate,masa dia balik umah maghrib tu, tak perasan pun keter tu...mesti baru2 lagi....
papa pun mcm tak tenteram je....dok ulang alik kt luar tu
sampai la ke pukul 1020 mlm gitu...br la pompuan tu dtg dgn anak dia 2 org kot...
dok ckp sori...sori....
SORI NAIK LORI LA OI....OTAK TERTINGGAL KT RUMAH KA!
papa pun terus alih kan keter bg org tu keluar, katenya kesian kt org tu dgn anak2 dia sambil dok sori2...
dgn mamasue mmg tak mkn la sori tu...mamasue dok jegil je bijik mata kt dia sambil dok geleng2 kepala
ye la...nak marah pun tak blh sbb papa bt diam...
ape komen korang kalau jd mcm ni???

Monday, February 10, 2014

medina's 3rd birthday

kejaaaaap je dah 3 tahun medina ni...still baby lg dlm family...org lain mebi dah prepare utk penambahan quota, tp mamasue, hehehe...hold dulu lah....nak masuk blaja lg ni...cherish n concerntrate pd apa yg ada dulu
 ni keknya....maya the bee...ni antara faveret cartoon medina...sbb mamasue kate,maya the bee tu maaacam dia
 happy girl...
 kakak pun tumpang xcited
 jemput kawan2 sekali lagi excited...

 sedap rainbow kek ni...rasa limau n soft je krimnya
member seusia...

SEMOGA MEDINA SENTIASA DILINDUNGI ALLAH DAN BERJAYA HIDUP DI DUNIA DAN AKHIRAT

Thursday, February 6, 2014

semua pun nak hilang!

gara-gara alat tulis asyik2 hilang je, mamasue beli stiker ni n tulis nama dhiya byk2...
and tampal kt semua alat tulis dia...
semlm, lupa nk tampal kt paint brush dia...alamatnya hilang dah paint brush tu...
ssseettiiaappp hari mesti ada je alat tulis ygn hilang...mcm ni blh bankrupt la
eraser dah berganti sekali...pensil jgn ckp...telekung sembahyang pun pernah tinggal...botol air pun pernah tinggal...
mamasue ade plan dulu utk belikan dhiya henfon (skrg kan dgn kes culik2 bagai, mamasue risau)...tp dah gini caranya, tak jadi...cancel plan

Wednesday, February 5, 2014

BOTTOMLESS

ni baru kali ke 3 mamasue mkn nandos my whole life...
since today gi mkn dgn kwn2, so mamasue join je
nak order, tak tau plak nk order apa...turutkan saje
yg mcm dlm gambar tu is 2 whole chicken...
waiter letak je pinggan atas meja....ZAP!ZAP!ZAP!....tinggal seketul je
lapar betul...almaklum, lambat sikit nk siap
yg secoit gambar mangkuk belah kanan tu ialah butter rice...
rasa mmg mcm butter rice, tak de rasa lain
pastu order grilled vege,wedges,aiskrim...semua tu tak dan nk amik gambar...
kelaparan dan kelahapan melanda 
sos plak...mebi geng2 dah tau, masam...pedas mcm mana pun, tetap masam tu ada
org mexico agaknya suka masam2 ni...
the best part is, mamasue belajar perkataan baru "BOTTOMLESS"
rupanya maksudnya...air tu boleh di REFILL....
korang semua tahu dah ke???ke mamasue sorg je yg baru blaja???ngehngehngeh....better late then never
Related Posts with Thumbnails